Enklare rådgivning

Enklare rådgivning

Hälsorådgivning


500:- 30 min

1000:-  60 min


Om du önskar en enklare hälsorådgivning eller varit kund hos mig tidigare kan du boka en konsultation på 30 eller 60 minuter, antingen digitalt eller via telefon.


Under vårt samtal ger jag dig värdefull information och rådgivning kring områden som hälsa, livsstil, kost, kosttillskott eller rekommendation av lämpliga analyser. Jag kan även hjälpa till att tolka blodprover och besvara frågor relaterade till hälsobesvär såsom sömnproblem, energibrist, trötthet, magbesvär, stresshantering och hormonella obalanser.


För att vi ska kunna utnyttja vår tid så effektivt som möjligt, ber jag dig att skicka in dina frågor till mig i förväg via e-post. På så sätt kan jag förbereda mig noggrant inför vårt samtal och ge dig de mest relevanta svaren och råden. Under vår rådgivning kommer jag sedan förmedla svaren och råden till dig muntligt.


För mer omfattande hälsobesvär rekommenderar jag dig att istället boka tid för en Näringsmedicinsk konsultation. Där genomför vi en mer djupgående analys av dina besvär och utformar en skriftlig och skräddarsydd behandlingsplan som är specifikt anpassad utifrån dina individuella mål och behov.

Vill du veta mer?

Boka ett kostnadsfritt samtal